Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

Teknik, antivirus & säkerhet, Windows och datorer

older | 1 | (Page 2)

  0 0

  Amazon är på gång med en ny generation av sin eInk-baserade läsplatta Kindle, och den verkar gå under namnet Oasis. Nyheterna är en mindre, lättare och tunnare e-boksläsare med bättre batteritid. Oasis är designad till att mer efterlikna en vanlig bok och fungerar med enhandsgrepp (illustrationen föreställer en annan läsplatta).. Nu är varken Kindle eller… läs mer »

  0 0

  Igår postade TkJ.se en läsarundersökning på Twitter, är vi frågade följarna huruvida de föredrar att läsa sina böcker i traditionell pappersform, eller om man har fått över till e-böckerna och ljudböckerna. Siffrorna talar sitt klara språk. Svenskarna håller fast vid sina pappersböcker. Kommentarerna var dock fulla av inlägg från läsare som sett vilka stora fördelar… läs mer »

  0 0

  Sterling and Stone är namnet på ett företag vars tre grundare arbetar med att skriva böcker och ge ut framför allt som e-böcker på Amazon. De här tre killarna är extremt produktiva och är experter på egenutgivning. Förutom att skriva litteratur om rymdvarelser som invaderar jorden, vampyrer och andra monster, postapokalyptiska berättelser och western med… läs mer »

  0 0

  Nextory är en tjänst för dig som konsumerar mycket litteratur – antingen i form av e-böcker eller ljudböcker. Just e-böcker har ännu inte blivit så stort i Sverige, även om statistiken ökar hela tiden. Men ljudböcker är onekligen populära. Med Nextory kan du prenumerera på fri tillgång till e- och ljudböcker. För från 99 kronor… läs mer »

  0 0

  Standard Ebooks är ett ideellt projekt för att formatera om gratis e-böcker vars upphovsrätt löpt ut, så att de blir snyggare och lättare att läsa. Det finns en hel del sajter med fria e-böcker men ofta är det bara stora textmassor. Ett populärt vattenhål för litteraturälskare som vill ladda ner gratis e-böcker är Project Gutenberg.… läs mer »

  0 0

  Har du en Android-mobil som ligger och dammar i bokhyllan efter att du uppgraderat till en annan smartphone? Visst kan du försöka sälja den på Blocket, men det finns faktiskt en hel del coola grejor du kan göra med en gammal Android-mobil. IDG har en lista över inte mindre än 17 olika tips på hur… läs mer »

older | 1 | (Page 2)